Home Werkwijze Diensten Prijzen Over mij Contact
           
Discreet
Waardig
Respectvol

Het maken van een fotoreportage van een uitvaart vereist een speciale aanpak. Een begrafenis of crematie is een intieme emotionele gebeurtenis, waarbij u met de familie op gepaste wijze afscheid neemt van een dierbare.

Voorafgaand aan de uitvaart inventariseer ik uw wensen. U geeft dan aan van welke gelegenheden en momenten u een fotoreportage wenst. Denk hierbij aan condoleance, kerkdienst, de uitvaart of koffietafel.

Tijdens de uitvaart worden vooral de belangrijke momenten vastgelegd. Door mij niet op de voorgrond te stellen wordt de uitvaart discreet en met respect voor de nabestaanden gefotografeerd, als het mogelijk is op gepaste afstand.

De gasten op de uitvaart worden voorafgaand aan de plechtigheid op de hoogte gebracht dat ik op uw verzoek een fotoreportage van de uitvaart maak. Dit leidt tot begrip voor mijn aanwezigheid, waardoor nabestaanden zich hier minder aan zullen storen. Het is mijn taak de gebeurtenissen voor u te vereeuwigen. Een dankbare opdracht, waar ik mij volledig voor inzet!

Voor voorbeelden uit reportages, klik hier.
           

Links

  Rouwfotografie Ronald Dercksen   Alg. Voorwaarden